Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12629
|
Название: | Технологія вирощування телят молочного періоду в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області |
Другие названия: | Technology of growing dairy calves in the conditions of «Vertokyivka» LLC Zhytomyr region |
Авторы: | Дацюк, Є. Ю. Datsyuk, E. |
Ключевые слова: | молозиво colostrum молоко milk телята-молочники dairy calves технологія technology жива маса live weight енергія росту growth energy відносний приріст relative gain операційна карта operating card |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Дацюк Є. Ю. Технологія вирощування телят молочного періоду в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук І. В. – Житомир, 2021. – 33 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота висвітлює основні аспекти технології вирощування телят-молочників великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Вертокиївка»: утримання, годівля тварин, операційна карта телятниці, проведена оцінка енергії росту телят за прискореної системи вирощування. The qualification work presents the main aspects of the technology of raising dairy calves in the conditions of LLC «Vertokiyivka»: keeping, feeding animals, operational map of the calf, the assessment of the growth energy of calves under the accelerated breeding system. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12629 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|