Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12637
|
Название: | Оцінка селекційно-технологічних аспектів виробництва продукції тваринництва в умовах ТОВ «Хмільницьке» ВП «Агрофірма «Стетківці» Житомирської області |
Другие названия: | Estimation of selection and technological aspects of production of livestock products in the conditions of LLC «Khmilnytske» PS «Agrofirm» Stetkivtsi» of Zhytomyr region |
Авторы: | Слободенюк, К. В. Slobodenyuk, K. |
Ключевые слова: | оцінка evaluation технологічний процес technological process селекційні ознаки selection traits українська чорно-ряба молочна порода Ukrainian black-and-white dairy breed |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Слободенюк К. В. Оцінка селекційно-технологічних аспектів виробництва продукції тваринництва в умовах ТОВ «Хмільницьке» ВП «Агрофірма «Стетківці» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2021. – 35 с. |
Аннотация: | У роботі представлено результати оцінки технологічних та селекційних аспектів виробництва продукції за використання корів української чорно-рябої молочної породи. Досліджено, що результативність та економічна ефективність галузі скотарства зумовлює необхідність врахування як потенціалу та реалізації селекційних ознак тварин, встановлення залежностей між ними, так і позитивних та негативних аспектів технологічного процесу. The paper presents the results of evaluation of technological and selection aspects of production using Ukrainian black-and-white dairy cows. It is investigated that the efficiency and economic efficiency of the livestock industry necessitates taking into account both the potential and implementation of breeding traits of animals, establishing relationships between them, and the positive and negative aspects of the technological process. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12637 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|