DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12643

Название: Оцінка технологічно-селекційних аспектів виробництва продукції скотарства в умовах ФГ «Мілка-Гуничі» Житомирської області
Другие названия: Estimation of technological and selection aspects of livestock production in the conditions of farm of «Milka-Hunychi» of Zhytomyr region
Авторы: Стовбун, В. С.
Stovbun, V.
Ключевые слова: продукція скотарства
livestock products
технологія
technology
яловичина
beef
продуктивні ознаки
productive traits
абердин-ангуська порода
Aberdyn-Angus breed
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Стовбун В. С. Оцінка технологічно-селекційних аспектів виробництва продукції скотарства в умовах ФГ «Мілка-Гуничі» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2021. – 26 с.
Аннотация: В роботі представлено результати оцінки технологічно-селекційних аспектів виробництва продукції скотарства, зокрема, технології виробництва яловичини та продуктивних ознак великої рогатої худоби м’ясного напряму продуктивності. Для рентабельного виробництва яловичини варто орієнтуватися на використання великої рогатої худоби абердин-ангуської породи та враховувати при цьому ключові технологічно-селекційні параметри.
The paper presents the results of evaluation of technological and selection aspects of livestock production, in particular, beef production technology and productive characteristics of beef cattle. For profitable beef production, it is necessary to focus on the use of Aberdyn-Angus cattle and take into account the key technological and selection parameters.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12643
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Stovbun_VS_KR_204_2021.pdf1,12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет