DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12652

Название: Оцінка технології виробництва продукції птахівництва та продуктивних ознак птиці в умовах СТОВ «Птахоплемзавод Коробівський» Черкаської області
Другие названия: Estimation of technology of production of poultry products and productive traits of poultry in the conditions of farm «Korobivsky» of Cherkasy region
Авторы: Євпак, Я. А.
Evpak, Ya.
Ключевые слова: технологічні параметри
technological parameters
несучість
egg-laying
харчові яйця
food eggs
економічна ефективність
economic efficiency
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Євпак Я. А. Оцінка технології виробництва продукції птахівництва та продуктивних ознак птиці в умовах СТОВ «Птахоплемзавод Коробівський» Черкаської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2021. – 34 с.
Аннотация: В роботі наведено результати розрахунків технологічних параметрів виробництва продукції птахівництва при наявній місткості пташника, продуктивності птиці, потребах у кормах і воді, виході побічної продукції. Використання для виробництва харчових яєць курей кросу «Ломанн Класік» є економічно вигідним.
The paper presents the results of calculations of technological parameters of poultry production with the available capacity, poultry productivity, feed and water needs, by-products. The use of cross hens of «Lohmann LSL Classic» for the production of table eggs is economically advantageous.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12652
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Evpak_YaA_KR_204_2021.pdf998,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет