Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12652
|
Название: | Оцінка технології виробництва продукції птахівництва та продуктивних ознак птиці в умовах СТОВ «Птахоплемзавод Коробівський» Черкаської області |
Другие названия: | Estimation of technology of production of poultry products and productive traits of poultry in the conditions of farm «Korobivsky» of Cherkasy region |
Авторы: | Євпак, Я. А. Evpak, Ya. |
Ключевые слова: | технологічні параметри technological parameters несучість egg-laying харчові яйця food eggs економічна ефективність economic efficiency |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Євпак Я. А. Оцінка технології виробництва продукції птахівництва та продуктивних ознак птиці в умовах СТОВ «Птахоплемзавод Коробівський» Черкаської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2021. – 34 с. |
Аннотация: | В роботі наведено результати розрахунків технологічних параметрів виробництва продукції птахівництва при наявній місткості пташника, продуктивності птиці, потребах у кормах і воді, виході побічної продукції. Використання для виробництва харчових яєць курей кросу «Ломанн Класік» є економічно вигідним. The paper presents the results of calculations of technological parameters of poultry production with the available capacity, poultry productivity, feed and water needs, by-products. The use of cross hens of «Lohmann LSL Classic» for the production of table eggs is economically advantageous. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12652 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|