Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12692
|
Название: | Перебіг лактації та взаємозв’язок між ознаками корів української чорно-рябої молочної породи в умовах ТОВ «Поличинецьке-АГРО» Вінницької області |
Другие названия: | The reading of lactation and the relationship between the characteristics of cows of the Ukrainian black-and-white dairy breed in the conditions of LLC "Polychynetske-AGRO" Vinnytsia region |
Авторы: | Колодич, О. В. Kolodich, O. |
Ключевые слова: | корова cow надій milk yield лактація lactation взаємозв’язок correlation українська чорно-ряба молочна порода Ukrainian black-and-white dairy breed |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Колодич О. В. Перебіг лактації та взаємозв’язок між ознаками корів української чорно-рябої молочної породи в умовах ТОВ «Поличинецьке-АГРО» Вінницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. розведення, генетики тварин та біотехнології ; наук. кер. Омелькович С. П. – Житомир, 2021. – 33 с. |
Аннотация: | У роботі представлені результати оцінки корів української чорно-рябої молочної породи за перебігом лактації. Встановлено, що корови господарства зразу після отелення проявляють високу продуктивність, яка згодом різко знижується. Наявність від’ємного зв’язку між рівнем надою та жирністю і вмістом білку в молоці говорить про важливість врахування його напрямку в майбутній селекції корів. The results of the assessment of cows of the Ukrainian black-and-white dairy breed during lactation. It was found that the cows of the farm immediately after calving show high productivity, which subsequently decreases sharply. The presence of a negative relationship between milk yield and fat content and protein content in milk suggests the importance of taking into account its direction in future breeding of cows. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12692 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|