DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12692

Название: Перебіг лактації та взаємозв’язок між ознаками корів української чорно-рябої молочної породи в умовах ТОВ «Поличинецьке-АГРО» Вінницької області
Другие названия: The reading of lactation and the relationship between the characteristics of cows of the Ukrainian black-and-white dairy breed in the conditions of LLC "Polychynetske-AGRO" Vinnytsia region
Авторы: Колодич, О. В.
Kolodich, O.
Ключевые слова: корова
cow
надій
milk yield
лактація
lactation
взаємозв’язок
correlation
українська чорно-ряба молочна порода
Ukrainian black-and-white dairy breed
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Колодич О. В. Перебіг лактації та взаємозв’язок між ознаками корів української чорно-рябої молочної породи в умовах ТОВ «Поличинецьке-АГРО» Вінницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. розведення, генетики тварин та біотехнології ; наук. кер. Омелькович С. П. – Житомир, 2021. – 33 с.
Аннотация: У роботі представлені результати оцінки корів української чорно-рябої молочної породи за перебігом лактації. Встановлено, що корови господарства зразу після отелення проявляють високу продуктивність, яка згодом різко знижується. Наявність від’ємного зв’язку між рівнем надою та жирністю і вмістом білку в молоці говорить про важливість врахування його напрямку в майбутній селекції корів.
The results of the assessment of cows of the Ukrainian black-and-white dairy breed during lactation. It was found that the cows of the farm immediately after calving show high productivity, which subsequently decreases sharply. The presence of a negative relationship between milk yield and fat content and protein content in milk suggests the importance of taking into account its direction in future breeding of cows.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12692
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kolodich_OV_KR_204_2021.pdf823,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет