DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12770

Название: Формування технологічних груп корів за промислової технології виробництва молока в умовах ТОВ «Хмільницьке» ВП «Агрофірма «Стетківці» Житомирської області
Другие названия: Formation of technological groups of cows by industrial technology of milk production in the conditions of LLC «Khmilnytske» SE «Agrofirm «Stetkivtsi» Zhytomyr region
Авторы: Миронюк, Л. В.
Mіronyuk, L.
Ключевые слова: велика рогата худоба
cattle
технологічна група корів
technological group of cows
промислова технологія виробництва молока
industrial technology of milk production
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Миронюк Л. В. Формування технологічних груп корів за промислової технології виробництва молока в умовах ТОВ «Хмільницьке» ВП «Агрофірма «Стетківці» Житомирської області : кваліф. робота : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук І. І. ‒ Житомир, 2021. ‒ 35 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі подано аналіз галузі молочного скотарства, технології прив’язного утримання великої рогатої худоби, а також представлено формування технологічних груп корів за промислової технології виробництва молока в умовах ТОВ «Хмільницьке» ВП «Агрофірма «Стетківці», описано важливість сухостійного періоду, як фактору забезпечення здоров’я стада, надано порівняльну характеристику базового і пропонованого варіанту формування технологічних груп.
The qualifying work presents an analysis of the dairy industry, technology of tethered cattle, as well as the formation of technological groups of cows on industrial technology of milk production in the conditions of LLC «Khmilnitskoe» SE «Agrofirma «Stetkivtsi», describes the importance of the dry period as a factor ensuring the health of the herd, a comparative description of the basic and proposed options for the formation of technological groups.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12770
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Mіronyuk_LV_KR_204_2021.pdf1,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет