Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12772
|
Название: | Оцінка селекційно-технологічних аспектів виробництва продукції молочного скотарства |
Другие названия: | Evaluation of selection and technological aspects of dairy production |
Авторы: | Кобилинський, М. М. Kobylynsky, M. |
Ключевые слова: | оцінка evaluation молочне скотарство dairy cattle breeding селекційні ознаки selection traits технологічні аспекти technological aspects |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Кобилинський М. М. Оцінка селекційно-технологічних аспектів виробництва продукції молочного скотарства : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2021. – 31 с. |
Аннотация: | Дана кваліфікаційна робота презентує результати оцінки технологічних та селекційних аспектів виробництва продукції молочного скотарства за використання корів української чорно-рябої молочної породи. Для доцільної діяльності молочного скотарства обов’язковим є урахування досліджених параметрів селекційних ознак та технологічного процесу. This qualification work presents the results of the assessment of technological and selection aspects of dairy production using the cows of the Ukrainian black-and-white dairy breed. For the expedient activity of dairy cattle breeding it is obligatory to take into account the researched parameters of selection traits and technological process. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12772 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|