DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12772

Название: Оцінка селекційно-технологічних аспектів виробництва продукції молочного скотарства
Другие названия: Evaluation of selection and technological aspects of dairy production
Авторы: Кобилинський, М. М.
Kobylynsky, M.
Ключевые слова: оцінка
evaluation
молочне скотарство
dairy cattle breeding
селекційні ознаки
selection traits
технологічні аспекти
technological aspects
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Кобилинський М. М. Оцінка селекційно-технологічних аспектів виробництва продукції молочного скотарства : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2021. – 31 с.
Аннотация: Дана кваліфікаційна робота презентує результати оцінки технологічних та селекційних аспектів виробництва продукції молочного скотарства за використання корів української чорно-рябої молочної породи. Для доцільної діяльності молочного скотарства обов’язковим є урахування досліджених параметрів селекційних ознак та технологічного процесу.
This qualification work presents the results of the assessment of technological and selection aspects of dairy production using the cows of the Ukrainian black-and-white dairy breed. For the expedient activity of dairy cattle breeding it is obligatory to take into account the researched parameters of selection traits and technological process.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12772
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kobylynskyi_MN_KR_204_2021.pdf1,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет