DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12773

Название: Технологічні аспекти виробництва товарної риби в умовах СВАТ «Житомиррибгосп»
Другие названия: Technological aspects of production of marketable fish in the conditions of SVAT "Zhytomyrrybhosp"
Авторы: Коржовський, О. В.
Korzhovsky, O.
Ключевые слова: рибництво
fish farming
технологія
technology
короп
carp
годівля
feeding
вирощування
cultivation
рибопродуктивність
fish productivity
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Коржовський О. В. Технологічні аспекти виробництва товарної риби в умовах СВАТ «Житомиррибгосп» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі тварин і технології кормів ; наук. кер. Мамченко В. Ю. – Житомир, 2021. – 34 c.
Аннотация: Виробничим напрямком господарства є промислове та ставкове рибництво, природне відтворення різних видів риб, будівництво та реконструкція ставового фонду, власна реалізація продукції через мережу фірмової торгівлі по Житомирській області. В результаті проведених досліджень встановлено, що раціональне використання наявних в господарстві ставів є прибутковим, загальний прибуток в розрахунок на 1 га водного дзеркала ставу складає 10478,4 грн.
The production direction of the farm is industrial and pond fish farming, natural reproduction of different species of fish, construction and reconstruction of the pond fund, own sales through the network of branded trade in the Zhytomyr region.As a result of research, it was found that the rational use of ponds available on the farm is profitable, the total profit per 1 ha of water mirror pond is 10478.4 hryvnias.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12773
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Korzhovsky_ OV_KR_204_2021.pdf649,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет