DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12774

Название: Вдосконалення технології вирощування раків в умовах замкнутого водопостачання
Другие названия: Improving the technology of growing crayfish in a closed water supply
Авторы: Опанасюк, Р. М.
Opanasyuk, R.
Ключевые слова: Австралійський червоно-клешневий рак,
Australian red-claw cancer
установка замкнутого водопостачання
installation of closed water supply
біофільтр
biofilter
фітофільтр
phytofilter
гідрохімія
hydrochemistry
канібалізм
cannibalism
морфо-біологія
morpho-biology
морфометрія
morphometry
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Опанасюк Р. М. Вдосконалення технології вирощування раків в умовах замкнутого водопостачання : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Слюсар М. В. – Житомир, – 2021. – 31 с.
Аннотация: Метою досліджень був аналіз існуючої технології розведення Червоно-клешневих раків, дослідження фізико-хімічного складу води визначення його зміни на розвиток гідробіотів. На основі отриманих результатів удосконалити технологію вирощування. Для вирощення раків потрібно створити такі умови як температура в межах 25-30º С, насичення киснем в межах 7 мл/л. кислотність 7 º Т.
The aim of the research was to analyze the existing technology of breeding Red-claw crayfish, study the physico-chemical composition of water to determine its changes in the development of aquatic organisms. Based on the results obtained to improve the technology of cultivation. To grow crayfish, it is necessary to create such conditions as a temperature in the range of 25-30 ° C, oxygen saturation in the range of 7 ml / l. acidity 7 º T.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12774
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Opanasyuk_RM_KR_204_2021.pdf1,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет