Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12774
|
Название: | Вдосконалення технології вирощування раків в умовах замкнутого водопостачання |
Другие названия: | Improving the technology of growing crayfish in a closed water supply |
Авторы: | Опанасюк, Р. М. Opanasyuk, R. |
Ключевые слова: | Австралійський червоно-клешневий рак, Australian red-claw cancer установка замкнутого водопостачання installation of closed water supply біофільтр biofilter фітофільтр phytofilter гідрохімія hydrochemistry канібалізм cannibalism морфо-біологія morpho-biology морфометрія morphometry |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Опанасюк Р. М. Вдосконалення технології вирощування раків в умовах замкнутого водопостачання : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Слюсар М. В. – Житомир, – 2021. – 31 с. |
Аннотация: | Метою досліджень був аналіз існуючої технології розведення Червоно-клешневих раків, дослідження фізико-хімічного складу води визначення його зміни на розвиток гідробіотів. На основі отриманих результатів удосконалити технологію вирощування.
Для вирощення раків потрібно створити такі умови як температура в межах 25-30º С, насичення киснем в межах 7 мл/л. кислотність 7 º Т. The aim of the research was to analyze the existing technology of breeding Red-claw crayfish, study the physico-chemical composition of water to determine its changes in the development of aquatic organisms. Based on the results obtained to improve the technology of cultivation.
To grow crayfish, it is necessary to create such conditions as a temperature in the range of 25-30 ° C, oxygen saturation in the range of 7 ml / l. acidity 7 º T. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12774 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|