DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12775

Название: Аналіз технології виробництва молока на прикладі товарних господарств Житомирської області
Другие названия: Analysis of milk production technology on the example of commodity farms of Zhytomyr region
Авторы: Солоненко, Є. Л.
Solonenko, E.
Ключевые слова: корми
feed
молоко
milk
технологія
technology
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Солоненко Є. Л. Аналіз технології виробництва молока на прикладі товарних господарств Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Борщенко В. В. – Житомир, 2022. – 28 с.
Аннотация: Основними причинами скорочення виробництва продукції, є зменшення чисельності худоби та продуктивності тварин. Тому необхідно звернути увагу на стабілізацію поголів'я молочних корів, підвищення інтенсивності використання наявного поголів'я, зростання молочної продукції з допомогою здійснення комплексу зоотехнічних, організаційних та економічних заходів. При виробництві молока у товарних господарствах Житомирської області необхідно вдосконалити механізацію виробничих процесів, що значно знизить витрати праці. Необхідно прагнути до скорочення витрати кормових одиниць на одиницю продукції. Для підвищення економічної ефективності господарств та підвищення рівня рентабельності необхідно проводити детальний зоотехнічний аналіз кормів у оптимальні терміни, щоб забезпечити заготівлю високоякісних кормів із високим вмістом поживних речовин.
The main reasons for the reduction in production are a decrease in livestock and animal productivity. Therefore, it is necessary to pay attention to the stabilization of dairy cows, increasing the intensity of use of existing livestock, growth of dairy products through a set of zootechnical, organizational and economic measures. In the production of milk in commodity farms of Zhytomyr region it is necessary to improve the mechanization of production processes, which will significantly reduce labor costs. It is necessary to strive to reduce the cost of feed units per unit of output. In order to increase the economic efficiency of farms and increase the level of profitability, it is necessary to conduct a detailed zootechnical analysis of feed in the optimal time to ensure the procurement of high quality feed with high nutrient content.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12775
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Solonenko_EL_KR_204_2022.pdf354,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет