DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12780

Название: Вивчення кращих практик ведення конярства на прикладі фермерського господарства Німеччини
Другие названия: Study of best practices in horse breeding on the example of German farming
Авторы: Таран, Д. Ю.
Taran, D.
Ключевые слова: конярство
horse breeding
кінний спорт
equestrian sport
годівля
feeding
утримання
maintenance
селекція
selection
породи
breeds
тренінг
training
керунг
management
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Таран Д. Ю. Вивчення кращих практик ведення конярства на прикладі фермерського господарства Німеччини : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2021. – 36 с.
Аннотация: Робота містить : вступ, огляд літератури, присвячений конярству Німеччини, матеріали, методику, місце та умови проведення досліджень, технологічні особливості утримання ганноверської породи коней в Німеччині на прикладі конецентру Paul Schockemöhle, висновки.
The work contains: Introduction, review of the literature on horse breeding in Germany, materials, methods, place and conditions of research, technological features of the Hanoverian horse breed in Germany on the example of the Paul Schockemöhle Concentration Center, conclusions.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12780
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Taran_DYu_KR_204_2021.pdf1,51 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет