DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12782

Название: Оцінка технології виробництва продукції вівчарства та продуктивних ознак овець в умовах ТОВ «Агрокультура-Полісся» Житомирської області
Другие названия: Estimation of technology of sheep production and productive signs of sheep in the conditions of LLC «Agrokultura-Polissya» of Zhytomyr region
Авторы: Буслик, В. В.
Buslyk, V.
Ключевые слова: оцінка
evaluation
технологія
technology
романівська порода
Romaniv breed
вівці
sheep
продуктивні ознаки
productive traits
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Буслик В. В. Оцінка технології виробництва продукції вівчарства та продуктивних ознак овець в умовах ТОВ «Агрокультура-Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2021. – 30 с.
Аннотация: У роботі представлено результати оцінки продуктивних ознак овець романівської породи та технології виробництва продукції вівчарства, отриманої від них. З метою успішного ведення галузі вівчарства варто враховувати ступінь реалізації продуктивних ознак овець, а також вивчені параметри технологічного процесу.
The paper presents the results of the evaluation of productive traits of Romanov sheep and the technology of production of sheep products obtained from them. In order to successfully manage the sheep industry, it is necessary to take into account the degree of realization of productive characteristics of sheep, as well as the studied parameters of the technological process.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12782
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Buslyk_VV_KR_204_2021.pdf1,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет