Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12852
|
Название: | Особливості технології утримання та годівлі телят в ТОВ «Подільський господар» Хмельницької області |
Другие названия: | Features of the technology of keeping and feeding calves in LLC "Podilsky Gospodar" of Khmelnytsky region |
Авторы: | Ковальська, Т. О. Kovalska, T. |
Ключевые слова: | українська чорно-ряба молочна порода Ukrainian black-spotted dairy breed «холодний» метод вирощування телят "cold" method of growing calves |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Ковальська Т. О. Особливості технології утримання та годівлі телят в ТОВ «Подільський господар» Хмельницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі тварин і технології кормів ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2021. – 44 с. |
Аннотация: | Досліджено та оцінено в господарсько-кліматичних умовах лісостепової зони ТОВ «Подільський господар» особливості технології утримання та годівлі телят-молочників української чорно-рябої молочної породи при «холодному» методі вирощування та безприв’язно-боксовому утриманні корів. Встановлено що технологія холодного утримання стимулює забезпечення телятам імунітету, скорочує витрати на будівлю капітальних приміщень, підвищує середньодобові прирости, але разом з тим збільшує на 10% витрати кормів на вирощування. Researched and evaluatedin the economic and climatic conditions of the forest-steppe zone of PodilskyGospodar LLC features of the technology of keeping and feeding dairy calves of the Ukrainian black-and-white dairy breed under the "cold" method of growing and loose-boxing of cows. It is established that the technology of cold keeping stimulates the provision of immunity to calves, reduces the cost of building capital premises, increases the average daily gain, but at the same time increases by 5-15% the cost of feed for rearing. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12852 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|