Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12855
|
Название: | Технологія вирощування і відгодівлі молодняку великої рогатої худоби на м’ясо та шляхи її удосконалення в умовах Козятинської філії ПРАТ «Зернопродукт МХП» Вінницької області |
Другие названия: | Technology of growing and fattening young cattle for meat and ways to improve it in the Kozyatyn branch of PJSC «Zernoproduct MHP» Vinnytsia region |
Авторы: | Ганжа, І. С. Ganzha, I. |
Ключевые слова: | прирости growth молодняк young growth технологія technology виробництво production м’ясне скотарство meat cattle breeding |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Ганжа І. С. Технологія вирощування і відгодівлі молодняку великої рогатої худоби на м’ясо та шляхи її удосконалення в умовах Козятинської філії ПРАТ «Зернопродукт МХП» Вінницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. І. – Житомир, 2022. – 33 с. |
Аннотация: | Метою кваліфікаційної роботи була розробка проектних рішень, щодо удосконалення технології вирощування і відгодівлі молодняку великої рогатої худоби на м’ясо.
Була розроблена модель стада з оптимальними умовами вирощування молодняку та дорослих тварин на до здавальної кондиції. На основі розробок були зроблені висновки і пропозиції виробництву для оптимізації виробництва та підвищення його рентабельності. The purpose of the qualification work was to develop design solutions to improve the technology of growing and fattening young cattle for meat.
A herd model with optimal conditions for raising young and adult animals in good condition was developed. Based on the developments, conclusions and proposals
were made to production to optimize production and increase its profitability. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12855 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|