Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12955
|
Название: | Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» міста Новоград-Волинський |
Другие названия: | Organization of quality control and safety of raw milk in the conditions of PE "Bisquito-Milk" Novograd-Volynsky |
Авторы: | Здан, О. В. Zdan, O. |
Ключевые слова: | якість quality молочна сировина dairy raw materials титрована кислотність titratable acidity ґатунок grade первинна обробка primary processing сиропридатність cheese suitability сичужне зсідання rennet coagulation термостійкість heat resistance |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Здан О. В. Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» міста Новоград-Волинський : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2021. – 37 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо організації контролю якості та безпечності молочної сировини, яка закуповується від приватних присадибних селянських господарств та сільськогосподарських підприємств в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» міста Новоград-Волинський. Досліджено показники якості та безпечності молочної сировини господарств різних форм власності, визначено технологічні властивості молочної сировини, проаналізовано показники якості та безпечності молочної сировини господарств різних форм власності залежно від пори року, встановлено ґатунок молочної сировини від сільськогосподарських підприємств та приватних присадибних селянських господарств. The qualification work presents the results of research on the organization of quality control and safety of raw milk, which is purchased from private homestead farms and agricultural enterprises in the PE "Bisquito-Milk", Novograd-Volynsky. The indicators of quality and safety of raw milk of farms of different forms of ownership are studied, technological properties of dairy raw materials are determined, indicators of quality and safety of dairy raw materials of farms of different forms of ownership depending on the season are analyzed. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12955 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|