Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13001
|
Название: | Технологія вирощування птиці та шляхи її удосконалення в умовах ТОВ «Поличинецьке-АГРО» Вінницької області |
Другие названия: | Technology of poultry breeding and ways of its improvement in the conditions of LLC "Polychynetske-AGRO" of Vinnytsia region |
Авторы: | Демчук, К. С. Demchuk, K. |
Ключевые слова: | вирощування молодняку птиці growing young poultry крос cross годівля молодняку птиці feeding young poultry жива маса live weight первинна обробка і переробка птиці primary processing and processing of poultry економічна вигода economic benefits |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Демчук К. С. Технологія вирощування птиці та шляхи її удосконалення в умовах ТОВ «Поличинецьке-АГРО» Вінницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. І. – Житомир, 2021. – 38 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню та збільшенню продуктивності птахівництва. Розглянуто сучасний стан підприємства птахівничої галузі. Проаналізовано основні показники та види продукції птахівництва. Досліджено чинники, що діють на зростання птахівничої
продуктивності. Запропоновано для підвищення розвитку галузі птахівництва заходи першочергового значення. Qualification work is devoted to improving and increasing the productivity of poultry. The current state of the poultry industry enterprise is considered. The main indicators and types of poultry products are analyzed. Factors influencing the growth of poultry productivity have been studied. Measures of paramount importance have been proposed to increase the development of the poultry industry. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13001 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|