DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13002

Название: Особливості виробництва та управління якістю молока в Данії на прикладі молочно-товарної ферми «2V Agro» регіон «Nordjylland»
Другие названия: Features of milk production and quality management in Denmark on the example of the dairy farm "2V Agro" region "Nordjylland"
Авторы: Кливняк, Л. І.
Klyvnyak, L.
Ключевые слова: дійні корови
dairy cows
утримання
keeping
годівля
feeding
виробництво молока
milk production
якість та безпечність молока
milk quality and safety
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Кливняк Л. І. Особливості виробництва та управління якістю молока в Данії на прикладі молочно-товарної ферми «2V Agro» регіон «Nordjylland» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Дідух М. І. – Житомир, 2022. – 45 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена вивченню досвіду Данії з виробництва молока та впровадження систем управління його якістю та безпечністю на рівні молочно-товарних ферм. Встановлені особливості утримання та годівлі дійних корів, отримання молока, його первинної обробки в умовах ферми регіону «Nordjylland», Данія.
The qualification work is devoted to the study of the Danish experience in milk production and the implementation of management systems for its quality and safety at the level of dairy farms. The peculiarities of keeping and feeding dairy cows, obtaining milk, its primary processing in the conditions of the farm of the region "Nordjylland", Denmark are established.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13002
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Klyvnyak_LI_KR_204_2022.pdf1,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет