Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13002
|
Название: | Особливості виробництва та управління якістю молока в Данії на прикладі молочно-товарної ферми «2V Agro» регіон «Nordjylland» |
Другие названия: | Features of milk production and quality management in Denmark on the example of the dairy farm "2V Agro" region "Nordjylland" |
Авторы: | Кливняк, Л. І. Klyvnyak, L. |
Ключевые слова: | дійні корови dairy cows утримання keeping годівля feeding виробництво молока milk production якість та безпечність молока milk quality and safety |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Кливняк Л. І. Особливості виробництва та управління якістю молока в Данії на прикладі молочно-товарної ферми «2V Agro» регіон «Nordjylland» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Дідух М. І. – Житомир, 2022. – 45 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена вивченню досвіду Данії з виробництва молока та впровадження систем управління його якістю та
безпечністю на рівні молочно-товарних ферм. Встановлені особливості утримання та годівлі дійних корів, отримання молока, його первинної обробки в умовах ферми регіону «Nordjylland», Данія. The qualification work is devoted to the study of the Danish experience in milk production and the implementation of management systems for its quality and
safety at the level of dairy farms. The peculiarities of keeping and feeding dairy
cows, obtaining milk, its primary processing in the conditions of the farm of the region "Nordjylland", Denmark are established. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13002 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|