DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13004

Название: Оцінка технології виробництва молока в СТОВ «Полісся» Житомирської області
Другие названия: Estimation of milk production technology in Polissya LLC of Zhytomyr region
Авторы: Гурський, Є. Г.
Gursky, E.
Ключевые слова: дійні корови
dairy cows
якість молока
milk quality
раціон
diet
продуктивність
productivity
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Гурський Є. Г. Оцінка технології виробництва молока в СТОВ «Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Біденко В. М. – Житомир, 2022. – 38 с.
Аннотация: У господарстві СТОВ «Полісся» Житомирської області на молочно-товарній фермі нами було вивчено умови утримання тварин,проаналізовані раціони годівлі корів, стан ведення племінної справи, проведено оцінку технології доїння корів, якості молока корів. У результаті проведеної роботи нами було встановлено, що продуктивність корів є не високою, становить в середньому 3340 кг молока, раціони корів є в основному збалансованими за поживними речовинами, корми, силос кукурудзяний, сіно є якісними. Для збалансування раціонів корів за поживними речовинами у зимовий період достатньо вводиться концентрованих кормів.
In the farm "Polissia" Zhytomyr region on a dairy farm we studied the conditions of animals, analyzed the feeding rations of cows, the state of breeding, evaluated the technology of milking cows, the quality of cow's milk. As a result of our work, we found that the productivity of cows is not high, averaging 3340 kg of milk, rations of cows are mostly balanced in nutrients, feed, corn silage, hay are high quality. To balance the diets of cows for nutrients in the winter enough concentrated feed is introduced.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13004
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Gursky_EG_KR_204_2022.pdf551,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет