Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13005
|
Название: | Технологія виробництва маточного молочка в умовах навчальної пасіки Поліського університету |
Другие названия: | Technology of royal jelly production in the educational apiary of Polissya University |
Авторы: | Васьківська, К. М. Vaskivska, K. |
Ключевые слова: | технологія маточного молочка у маточниках technology of royal jelly in queen cells |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Васьківська К. М. Технологія виробництва маточного молочка в умовах навчальної пасіки Поліського університету : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. П‘ясківський В. М. – Житомир, 2021. – 38 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі висвітлено технологію виробництва маточного молочка у маточниках. Нова технологія потребує менше обладнання, затрат часу, операційних дій, є доступнішою, простішою, а мінімальний час контакту продукту з повітрям скорочує ймовірність бактеріального забруднення та виключає фальшування. The qualifying work highlights the technology of production of royal jelly in queen cells. The new technology requires less equipment, time, operations, is more accessible, simpler, and the minimum time of contact of the product with air reduces the likelihood of bacterial contamination and eliminates counterfeiting. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13005 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|