DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13005

Название: Технологія виробництва маточного молочка в умовах навчальної пасіки Поліського університету
Другие названия: Technology of royal jelly production in the educational apiary of Polissya University
Авторы: Васьківська, К. М.
Vaskivska, K.
Ключевые слова: технологія маточного молочка у маточниках
technology of royal jelly in queen cells
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Васьківська К. М. Технологія виробництва маточного молочка в умовах навчальної пасіки Поліського університету : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. П‘ясківський В. М. – Житомир, 2021. – 38 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі висвітлено технологію виробництва маточного молочка у маточниках. Нова технологія потребує менше обладнання, затрат часу, операційних дій, є доступнішою, простішою, а мінімальний час контакту продукту з повітрям скорочує ймовірність бактеріального забруднення та виключає фальшування.
The qualifying work highlights the technology of production of royal jelly in queen cells. The new technology requires less equipment, time, operations, is more accessible, simpler, and the minimum time of contact of the product with air reduces the likelihood of bacterial contamination and eliminates counterfeiting.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13005
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Vaskivska_KM_KR_204_2021.pdf2,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет