Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13011
|
Название: | Вплив способів утримання качок на продуктивні якості птиці при вирощуванні у підсобному господарстві села Христинівка Коростенського району Житомирської області |
Другие названия: | Influence of methods of keeping ducks on productive qualities of poultry at cultivation in a subsidiary farm of the village of Khrystynivka of Korostensky district of Zhytomyr region |
Авторы: | Синянос, А. М. Sinyanos, A. |
Ключевые слова: | вигульний та безвигульний способи утримання walking and non-walking methods групи groups жива вага live weigh качки ducks птиця poultry м’язи muscles шкіра skin кістки bones внутрішні органи internal organs складові частини тушки carcass components хімічний склад м’яса chemical composition of meat |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Синянос А. М. Вплив способів утримання качок на продуктивні якості птиці при вирощуванні у підсобному господарстві села Христинівка Коростенського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальова С. П. – Житомир, 2021. – 33 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі практично і теоретично доведено, що способи утримання (вирощування) качок впливають на живу вагу та середньодобові прирости птиці, масу внутрішніх органів, хімічний склад м’яса та складові частини тушок. Отримані результати дослідження мають велике значення для відновлення та ведення галузі качківництва в приватних підсобних господарствах північних районів Житомирської області. In the qualification work it is practically and theoretically proved that the methods of keeping (growing) ducks affect the live weight and average daily gain of poultry, the mass of internal organs, the chemical composition of the meat components of the carcasses. The results of the study are of great importance for the restoration and management of the duck industry in private farms in the northern districts of Zhytomyr region. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13011 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|