Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13015
|
Название: | Оцінка технології виробництва солодко вершкових спредів на ТОВ «Баранівський молокозавод» Житомирської області |
Другие названия: | Evaluation of the technology of production of sweet cream spreads at LLC "Baranivsky Dairy Plant" Zhytomyr region |
Авторы: | Абрамова, А. В. Abramova, A. |
Ключевые слова: | молокозавод dairy сировина raw materials масло butter спред spreads |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Абрамова А. В. Оцінка технології виробництва солодко вершкових спредів на ТОВ «Баранівський молокозавод» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Біденко В. М. – Житомир, 2022. – 41 с. |
Аннотация: | На ТОВ Баранівський молокозавод нами було ознайомлено із способами виготовлення вершкового масла, яке використовується для виготовлення спредів. Вивчено, як проводиться оцінка молока та вершків, особливості технології виготовлення спредів. Також вивчено склад деяких спредів, які виробляються та йдуть на реалізацію в межах України та закордон. Вивчено як проводиться органолептична оцінка температури плавлення та якості спредів. Зроблено економічний розрахунок виробництва спредів на молокозаводі. At Baranivsky Dairy Plant LLC, we were introduced to the methods of making butter, which is used to make spreads. The evaluation of milk and cream, features of spreading technology are studied. The composition of some spreads that are produced and sold within Ukraine and abroad has also been studied. The organoleptic evaluation of melting temperature and quality of spreads is studied. An economic calculation of the production of spreads at the dairy plant has been made. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13015 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|