DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13015

Название: Оцінка технології виробництва солодко вершкових спредів на ТОВ «Баранівський молокозавод» Житомирської області
Другие названия: Evaluation of the technology of production of sweet cream spreads at LLC "Baranivsky Dairy Plant" Zhytomyr region
Авторы: Абрамова, А. В.
Abramova, A.
Ключевые слова: молокозавод
dairy
сировина
raw materials
масло
butter
спред
spreads
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Абрамова А. В. Оцінка технології виробництва солодко вершкових спредів на ТОВ «Баранівський молокозавод» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Біденко В. М. – Житомир, 2022. – 41 с.
Аннотация: На ТОВ Баранівський молокозавод нами було ознайомлено із способами виготовлення вершкового масла, яке використовується для виготовлення спредів. Вивчено, як проводиться оцінка молока та вершків, особливості технології виготовлення спредів. Також вивчено склад деяких спредів, які виробляються та йдуть на реалізацію в межах України та закордон. Вивчено як проводиться органолептична оцінка температури плавлення та якості спредів. Зроблено економічний розрахунок виробництва спредів на молокозаводі.
At Baranivsky Dairy Plant LLC, we were introduced to the methods of making butter, which is used to make spreads. The evaluation of milk and cream, features of spreading technology are studied. The composition of some spreads that are produced and sold within Ukraine and abroad has also been studied. The organoleptic evaluation of melting temperature and quality of spreads is studied. An economic calculation of the production of spreads at the dairy plant has been made.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13015
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Abramova_AV_KR_204_2022.pdf842,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет