DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13067

Название: Моніторинг якості молока, виробленого в особистих підсобних господарствах
Другие названия: Monitoring the quality of milk produced in private farms
Авторы: Герасимчук, О. А.
Herasymchuk, O.
Ключевые слова: якість і безпечність молока
quality and safety of milk
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Герасимчук О. А. Моніторинг якості молока, виробленого в особистих підсобних господарствах : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2022. – 30 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, причинами зниження якості молока, яке виробляють особисті підсобні господарства, є підвищена кислотність, загальне бактеріальне обсіменіння та температура. Причиною зниження якості молока, яке виробляють присадибні господарства з використанням доїльних апаратів, є температура його охолодження. Використання доїльних установок в присадибних господарствах та охолодження молока забезпечить виробництво молока належної якості та високу рентабельність його виробництва.
As a result of the conducted research, it was established that the reasons for the decrease in the quality of milk produced by private farms are increased acidity, general bacterial insemination and temperature. The reason for the decrease in the quality of milk, which is produced by farms using milking machines, is the temperature of its cooling. The use of milking facilities in homesteads and cooling of milk will ensure the production of milk of proper quality and high profitability of its production.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13067
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Herasimchuk_OA_KR_204_2022.pdf955,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет