Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13071
|
Название: | Продуктивність молодняку свиней на відгодівлі при використанні зерносумішок різної структури |
Другие названия: | Productivity of young pigs in fattening when using grain mixtures of different structure |
Авторы: | Радчук, С. С. Radchuk, S. |
Ключевые слова: | молодняк свиней young pigs годівля feeding раціон ration зерносуміш grain mixture |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Радчук С. С. Продуктивність молодняку свиней на відгодівлі при використанні зерносумішок різної структури : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кривий М. М. – Житомир, 2022. – 50 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі визначили поживну цінність та якісний склад компонентів зерносумішок для годівлі молодняку свиней на відгодівлі. Розроблена рецептура та визначено її хімічний склад. В результаті згодовування зерносумішки №2 тваринам дослідної групи середня жива маса становила 114,9 кг, що на 7,7 кг більше в порівнянні з тваринами контрольної групи. Визначили затрати поживних речовин на 1 кг приросту, а також вартість 1 кг середньодобового приросту молодняку свиней. The qualification work determined the nutritional value and qualitative composition of the components of grain mixtures for feeding young pigs at fattening. The recipe was developed and its chemical composition was determined. As a result of feeding grain mixture No.2 to the animals of the experimental group, the average live weight was 114,9 kg, which is 7,7 kg more compared to the animals of the control group. The consumption of nutrients per 1 kg of growth and the cost of 1 kg of average daily growth of young pigs were established. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13071 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|