Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13073
|
Название: | Молочна продуктивність та екстер'єрні особливості корів в умовах ТОВ «ЕДЕМ-СК» Житомирської обасті |
Другие названия: | Milk productivity and external characteristics of cows in the conditions of LLC "EDEM-SK" of Zhytomyr Oblast |
Авторы: | Сокол, Я. В. Sokol, Y. |
Ключевые слова: | українська чорно-ряба молочна порода Ukrainian black-spotted dairy breed проміри measurements тілобудова physique корови cows молочна продуктивність milk productivity |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Сокол Я. В. Молочна продуктивність та екстер'єрні особливості корів в умовах ТОВ «ЕДЕМ-СК» Житомирської обасті : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2022. – 35 с. |
Аннотация: | Результати наших досліджень доводять, що обов’язковим заходом в господарствах є визначення лінійної належності тварин, так як корови, що належать до різних ліній характеризуються різним рівнем молочної продуктивності. Для удосконалення племінних якостей та закріплення високої молочної продуктивності у корів, в селекційній роботі в подальшому доцільно використовувати корів ліній, які дають найкращі результати. The results of our research show that the obligatory measure in farms is to determine the linear affiliation of animals, as cows belonging to different lines are characterized by different levels of milk productivity. To improve the breeding qualities and consolidate high milk productivity in cows, in the selection work in the future it is advisable to use cows of lines that give the best results. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13073 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|