DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13073

Название: Молочна продуктивність та екстер'єрні особливості корів в умовах ТОВ «ЕДЕМ-СК» Житомирської обасті
Другие названия: Milk productivity and external characteristics of cows in the conditions of LLC "EDEM-SK" of Zhytomyr Oblast
Авторы: Сокол, Я. В.
Sokol, Y.
Ключевые слова: українська чорно-ряба молочна порода
Ukrainian black-spotted dairy breed
проміри
measurements
тілобудова
physique
корови
cows
молочна продуктивність
milk productivity
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Сокол Я. В. Молочна продуктивність та екстер'єрні особливості корів в умовах ТОВ «ЕДЕМ-СК» Житомирської обасті : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2022. – 35 с.
Аннотация: Результати наших досліджень доводять, що обов’язковим заходом в господарствах є визначення лінійної належності тварин, так як корови, що належать до різних ліній характеризуються різним рівнем молочної продуктивності. Для удосконалення племінних якостей та закріплення високої молочної продуктивності у корів, в селекційній роботі в подальшому доцільно використовувати корів ліній, які дають найкращі результати.
The results of our research show that the obligatory measure in farms is to determine the linear affiliation of animals, as cows belonging to different lines are characterized by different levels of milk productivity. To improve the breeding qualities and consolidate high milk productivity in cows, in the selection work in the future it is advisable to use cows of lines that give the best results.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13073
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Sokol_YV_KR_204_2022.pdf1,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет