DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
051 – Економіка >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13078

Название: Підвищення якості продукції в умовах розвитку «зеленої» економіки
Другие названия: Improving product quality in the development of «Green economy»
Авторы: Сич, К. О.
Sych, K.
Ключевые слова: «зелена» економіка
«Green economy»
«зелені» технології
«Green technologies»
ефективність виробництва
production efficiency
якість продукції
product quality
сталий розвиток
sustainable development
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Сич К. О. Підвищення якості продукції в умовах розвитку «зеленої» : кваліфікаційна робота : спец. 051 «Економіка» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки і підприємництва ; наук. кер. Бугайчук В. В. – Житомир, 2021. – 41 с.
Аннотация: В дослідженні розглянуто теоретичну сутність «зеленої» економіки та її зв’язок з якістю продукції. Проведено оцінку ефективності існуючих «зелених» технологій в Житомирській області. Визначено проблеми у забезпеченні високої якості продукції на основі традиційних технологій виробництва. Запропоновано шляхи підвищення якості продукції в умовах розвитку «зеленої» економіки.
The study examines the theoretical nature of the green economy and its relationship to product quality. An assessment of the effectiveness of existing «Green technologies» in the Zhytomyr region. Problems in ensuring high quality products based on traditional production technologies have been identified. Ways to improve product quality in the conditions of development of «green economy» are offered.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13078
Располагается в коллекциях:051 – Економіка

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Such_KO_KR_E_2021.pdf611,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет