DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13083

Название: Інноваційна технологія виробництва сухої молочної сироватки в умовах ВАТ «Омка» м. Овруч
Другие названия: Innovative technology of production of dried whey in the conditions of OJSC "Omka" m. Ovruch
Авторы: Пилипчук, Н. М.
Pylypchuk, N.
Ключевые слова: сироватка молочна суха
whey milk powder
технологія
technology
біологічна цінність
biological value
переробка
processing
сушіння
drying
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Пилипчук Н. М. Інноваційна технологія виробництва сухої молочної сироватки в умовах ВАТ «Омка» м. Овруч : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2022. – 37 с.
Аннотация: В умовах ВАТ «Омка» сироватка молочна суха виробляється згідно ТУ ДСТУ 4552:2006. Техніко-хімічний контроль виробництва сироватки молочної сухої проводиться згідно ТУ У 10.5-35293993-012:2014. Пропонуємо при виробництві сухої молочної сироватки використовувати перспективний напрямок повного використання сухих речовин сироватки – метод розпилювального сушіння, який можна вважати методом консервації, заснованому на принципі мінімізації впливу вологи на продукт в цілому. Сухі молочні продукти, вироблені розпилювальними сушильними установками, мають високу розчинність, що обумовлює їх широке застосування. Наразі альтернативи їм за якістю продукції немає.
In the conditions of OJSC "Omka" dry whey milk is produced according to TU DSTU 4552: 2006. The technical and chemical control of the production of whey dry whey is carried out according to TU 10.5-35293993-012: 2014. We propose to use a promising direction of full use of whey solids in the production of dried whey ‒ the method of spray drying, which can be considered a method of preservation based on the principle of minimizing the impact of moisture on the product as a whole. Dry dairy products produced by spray drying plants have high solubility, which determines their wide application. Currently, there is no alternative to them in terms of product quality.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13083
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pylypchuk_NM_KR_204_2022.pdf1,34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет