DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
207 – Водні біоресурси та аквакультура >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13100

Название: Рибоводно-біологічні особливості вирощування товарного коропа в умовах ТОВ «Сільсько-господарська фірма «Інтеррибгосп» Житомирської області
Другие названия: Aquatic and biological features of commercial carp cultivation in the conditions of TOV "Agricultural firm "Interribhosp" of Zhytomyr region
Авторы: Місько, О. Д.
Misko, O.
Ключевые слова: ріст
growth
розвиток
development
товарна продукція
marketable products
короп
carp
нагульний став
feeding pond
щільність посадки
planting density
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Місько О. Д. Рибоводно-біологічні особливості вирощування товарного коропа в умовах ТОВ «Сільсько-господарська фірма «Інтеррибгосп» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 0207 «Водні біоресурси та аквакультура» / Поліський нац. ун-т, каф. Біоресурсів, аквакультури та природничих наук ; наук. кер. М. М. Світельський. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. - 30 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота розкриває питання біологічних особливостей та оцінки продуктивного потенціалу товарного коропа в умовах ставового господарства. Проведено комплексну оцінку біологічних особливостей та рибоводних ресурсів з обгрунтуванням можливостей їх використання в технології вирощування товарного коропа. Виявлено значення природної кормової бази у живленні дволіток та триліток коропа, а також визначено вагові індекси деяких внутрішніх органів при збільшенні середньоштучної маси тіла риби.
Qualification work reveals the issue of biological features and evaluation of the productive potential of commercial carp in the conditions of pond management. A comprehensive assessment of biological features and fish breeding resources was carried out with justification of the possibilities of their use in the technology of commercial carp cultivation. The significance of the natural feed base in the nutrition of two-year-old and three-year-old carp was revealed, as well as the weight indices of some internal organs with an increase in the average artificial body weight of the fish were determined.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13100
Располагается в коллекциях:207 – Водні біоресурси та аквакультура

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Misko_О_КR_207_2022.pdf567,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет