Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13148
|
Название: | Підвищення ефективності технологічного процесу отримання солоду в умовах невеликих виробництв |
Другие названия: | Increasing the Efficiency of the Technological Process of Obtaining Malt in the Conditions of Small Productions |
Авторы: | Климчук, В. А. Klymchuk, V. |
Ключевые слова: | обертовий барабан rotating drum внутрішній шнек internal screw температурний напір temperature pressure частота обертання rotation frequency |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Климчук В. А. Підвищення ефективності технологічного процесу отримання солоду в умовах невеликих виробництв : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. агроінженерії та технічного сервісу ; наук. кер. Медведський О. В. – Житомир, 2022. – 36 с. |
Аннотация: | Метою кваліфікаційної роботи є пошук основних раціональних конструкційних рішень виготовлювача карамельного солоду для умов невеликих виробництв.
Виконано аналіз серійних виготовлювачів карамельного солоду, встановлено їх переваги та недоліки, зроблено висновки щодо шляхів удосконалення.
У кваліфікаційній роботі вирішується наукове завдання підвищення енергетичної ефективності виготовлювача карамельного солоду шляхом обґрунтування технологічних параметрів та температурних режимів роботи.
За результатами дослідження встановлено оптимальні конструкційно-технологічні параметри обсмажувача карамельного солоду для отримання продукту високої якості. The purpose of the qualification work is to find the main rational design solutions of the caramel malt producer for the conditions of small productions.
An analysis of serial manufacturers of caramel malt was performed, their advantages and disadvantages were determined, and conclusions were drawn regarding ways of improvement.
The qualification work solves the scientific task of increasing the energy efficiency of the caramel malt producer by substantiating technological parameters and operating temperature regimes.
Based on the results of the study, the optimal structural and technological parameters of the caramel malt roaster were established to obtain a high-quality product. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13148 |
Располагается в коллекциях: | 208 – Агроінженерія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|