|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13180
|
| Название: | Контроль якості та безпечності молока в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» |
| Другие названия: | Quality and safety control of milk under the conditions of Haliivsky Maslozavod |
| Авторы: | Євтушенко, А. А. Yevtushenko, A. |
| Ключевые слова: | молоко-сировина raw milk якість quality безпечність safety мезофільна та термостійка мікрофлора mesophilic and heat-resistant microflora |
| Дата публикации: | 2022 |
| Издатель: | Поліський національний університет |
| Библиографическое описание: | Євтушенко А. А. Контроль якості та безпечності молока в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2022. – 37 с. |
| Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена вивченню контролю якості та безпечності молока – сировини в умовах переробного підприємства.
В результаті проведених досліджень встановлено, що у молочних продуктах для зниження термостійкої мікрофлори рекомендується використовувати молоко – сировину екстра ґатунку, а молоко нижчих сортів пастеризувати при 85 ± 0,5 °С і вище. А також встановлено, що на переробку надходить молоко різної якості, тобто з підвищеним вмістом жиру та білку. The qualification work is devoted to the study of quality control and safety of
milk - raw material in the conditions of a processing enterprise.
As a result of the conducted research, it was established that in order to reduce
heat-resistant microflora in dairy products, it is recommended to use milk - raw
material of extra grade, and to pasteurize milk of lower grades at 85 ± 0.5 °C and
above. It was also established that milk of different quality, i.e., with an increased
content of fat and protein, is received for processing. |
| URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13180 |
| Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|