Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13201
|
Название: | Особливості формування молочної продуктивності корів в умовах ТОВ «Вертокиївка» |
Другие названия: | Peculiarities of the formation of milk productivity of cows in the conditions of "Vertokyivka" |
Авторы: | Морозова, О. В. Morozova, O. |
Ключевые слова: | молочна продуктивність milk productivity надій yield ембріональний розвиток embryonic development жива маса live weight якість молока milk quality лактація lactation |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Морозова О. В. Особливості формування молочної продуктивності корів в умовах ТОВ «Вертокиївка» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2022. – 36 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо особливості формування молочної продуктивності корів в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області. Було розподілено дослідні тварини за тривалістю їх ембріонального розвитку та сформовані дослідні групи. Проаналізовано динаміку живої маси дослідних телиць в основні періоди вирощування, досліджено середньодобові та абсолютні прирости телиць, молочну продуктивність, середній вміст жиру та білку в молоці дослідних корів української чорно-рябої молочної породи залежно від їх віку та лактації. The qualification work presents the results of research on the peculiarities of the formation of milk productivity of cows in the conditions of Vertokyivka LLC of the Zhytomyr region. Research animals were divided according to the duration of their embryonic development and research groups were formed. The dynamics of the live weight of experimental heifers during the main growing periods were analyzed, the average daily and absolute gains of heifers, milk productivity, the average content of fat and protein in the milk of experimental cows of the Ukrainian black-spotted dairy breed were studied, depending on their age and lactation. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13201 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|