Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
073 – Менеджмент >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13441
|
Название: | Удосконалення управління інноваційною діяльністю в ПРАТ «ПБК «Радомишль» |
Другие названия: | Improvement of management of innovative activities in PJSC «PBK Radomyshl» |
Авторы: | Харченко, С. В. Kharchenko, S. |
Ключевые слова: | управління management інноваційна діяльність innovative activity підприємство enterprise пивоварня brewery енергоменеджмент energy management |
Issue Date: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Харченко С. В. Удосконалення управління інноваційною діяльністю в ПРАТ «ПБК «Радомишль» : кваліфікаційна робота : спец. 073 «Менеджмент» / Поліський нац. ун-т, каф. менеджменту та маркетингу ; наук. кер. Лавриненко С. О. – Житомир, 2022. – 34 с. |
Аннотация: | У ході проведення кваліфікаційного дослідження виокремлені теоретико-методологічні, методичні та прикладні аспекти управління інноваційною діяльністю підприємства. Визначено чинники, що впливають на ефективність інноваційної діяльності підприємства. Обґрунтовано напрямки удосконалення управління інноваційною діяльністю підприємства. Розроблено інноваційну модель очистки та фільтрації води в умовах досліджуваного підприємства. In the course of the qualification study, theoretical-methodological, methodical and applied aspects of the management of the innovative activity of the enterprise were singled out. The factors affecting the efficiency of the innovative activity of the enterprise are determined. The directions for improving the management of innovative activities of the enterprise are substantiated. An innovative model for managing the activities of the enterprise under study has been developed. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13441 |
Appears in Collections: | 073 – Менеджмент
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|