DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра комп'ютерних технологій і моделювання систем >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13523

Название: Особливості розробки додатку для замовлення піци
Другие названия: Features of the development of the application for ordering pizza
Авторы: Ковальчук, М. О.
Kovalchuk, М.
Рябчук, М. О.
Ryabchuk, М.
Ключевые слова: мобільний додаток
mobile application
цільова аудиторія
target audience
бізнес-модель
business model
функціонал продукту
product functionality
технологія реалізації
implementation technology
Дата публикации: 2023
Издатель: International Science Group
Библиографическое описание: Ковальчук М. О. Особливості розробки додатку для замовлення піци / М. О. Ковальчук, М. О. Рябчук // Basics of learning the latest theories and methods : Proceedings of the IX International scientific and practical conference, March 07–10, 2023. – Boston, USA : International Science Group, 2023. – С. 454–456.
Аннотация: У сучасному світі достатньо розповсюджена стала доставка їжі, як частина життя нинішньої людини. Важко уявити сучасне життя без швидких та сучасних сервісів доставки їжі та напоїв. Мільйони людей по всьому світу замовляють їжу додому та до офісів.
In the modern world, food delivery has become quite widespread, as part of the life of a modern person. It is hard to imagine modern life without fast and modern food and beverage delivery services. Millions of people around the world order food to their homes and offices.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13523
ISBN: 979-8-88896-529-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
BOLL_2023_454-456.pdf279,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет