|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини >
Кафедра внутрішньої паталогії, акушерства, хірургії і фізіології >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13837
|
Название: | Морфологія селезінки курей в поствакцинальний період |
Другие названия: | Morphology of the spleen of chickens in the post-vaccination period |
Авторы: | Буднік, Т. С. Budnik, T. Гуральська, С. В. Guralska, S. |
Ключевые слова: | імуноморфологія immunomorphology лімфоїдні вузлики селезінки lymphoid nodules of the spleen періартеріальні лімфоїдні піхви periarterial lymphoid vaginas періеліпсоїдні лімфоїдні піхви periellipsoid lymphoid vaginas вакцинопрофілактика vaccinal prevention |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | ГО «Європейська наукова платформа»; ФОП Гуляєва В.М. |
Библиографическое описание: | Буднік Т. С. Морфологія селезінки курей в поствакцинальний період / Т. С. Буднік, С. В. Гуральська // Grail of Science. – 2021. – № 1 : An integrated approach to science modernization: methods, models and multidisciplinarity : I Correspondence International Scientific and Practical Conference, February 19th, 2021. – P. 198–200. |
Аннотация: | Важливим джерелом харчування для людей в усьому світі є надходження повноцінних тваринних білків, що містяться в м'ясі тварин і птахів [1]. В Україні спостерігається значний розвиток галузі птахівництва, який полягає у збільшенні поголів'я птиці, обсягів виробництва м'яса та яєць, що можна пояснити у свою чергу зростанням попиту з боку населення та підприємств харчової промисловості у даному виді продукції через його відносну дешевизну [2]. Вакцинація сприяє в захисті птиці проти інфекційних хвороб, при цьому підтримує продовольчу безпеку. An important source of nutrition for people all over the world is the supply of complete animal proteins contained in the meat of animals and birds [1]. In Ukraine, there is a significant development of the poultry industry, which consists in an increase in the poultry population, meat and egg production volumes, which can be explained, in turn, by the increase in demand from the population and food industry enterprises for this type of product due to its relative cheapness [2]. Vaccination contributes to the protection of poultry against infectious diseases, while maintaining food safety. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13837 |
ISSN: | 2710-3056 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|