DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
---Ветеринарної медицини >
---Кафедра внутрішньої паталогії, акушерства, хірургії і фізіології >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13837

Название: Морфологія селезінки курей в поствакцинальний період
Другие названия: Morphology of the spleen of chickens in the post-vaccination period
Авторы: Буднік, Т. С.
Budnik, T.
Гуральська, С. В.
Guralska, S.
Ключевые слова: імуноморфологія
immunomorphology
лімфоїдні вузлики селезінки
lymphoid nodules of the spleen
періартеріальні лімфоїдні піхви
periarterial lymphoid vaginas
періеліпсоїдні лімфоїдні піхви
periellipsoid lymphoid vaginas
вакцинопрофілактика
vaccinal prevention
Issue Date: 2021
Издатель: ГО «Європейська наукова платформа»; ФОП Гуляєва В.М.
Библиографическое описание: Буднік Т. С. Морфологія селезінки курей в поствакцинальний період / Т. С. Буднік, С. В. Гуральська // Grail of Science. – 2021. – № 1 : An integrated approach to science modernization: methods, models and multidisciplinarity : I Correspondence International Scientific and Practical Conference, February 19th, 2021. – P. 198–200.
Аннотация: Важливим джерелом харчування для людей в усьому світі є надходження повноцінних тваринних білків, що містяться в м'ясі тварин і птахів [1]. В Україні спостерігається значний розвиток галузі птахівництва, який полягає у збільшенні поголів'я птиці, обсягів виробництва м'яса та яєць, що можна пояснити у свою чергу зростанням попиту з боку населення та підприємств харчової промисловості у даному виді продукції через його відносну дешевизну [2]. Вакцинація сприяє в захисті птиці проти інфекційних хвороб, при цьому підтримує продовольчу безпеку.
An important source of nutrition for people all over the world is the supply of complete animal proteins contained in the meat of animals and birds [1]. In Ukraine, there is a significant development of the poultry industry, which consists in an increase in the poultry population, meat and egg production volumes, which can be explained, in turn, by the increase in demand from the population and food industry enterprises for this type of product due to its relative cheapness [2]. Vaccination contributes to the protection of poultry against infectious diseases, while maintaining food safety.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13837
ISSN: 2710-3056
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
МК_GS_2021_1_198-200.pdf118,96 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2023 Polissia University