DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Монографії, розділи монографій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15525

Название: Продуктивність бугайців та якість і безпечність яловичини за використання різнотипових раціонів
Другие названия: Productivity of bulls and quality and safety of beef with the use of different diets
Авторы: Савчук, І. М.
Savchuk, I.
Ящук, І. В.
Yashchuk, I.
Ключевые слова: молодняк
young bulls
приріст живої маси
living mass income
обмінна енергія
metabolic energy
забійні якості
slaughter traits
продукти забою
the slaughter products
цезій-137
Caesium-137
важкі метали
heavy metals
концентрація
concentration
коефіцієнт переходу
coefficients of transition
Дата публикации: 2021
Издатель: Baltija Publishing
Библиографическое описание: Савчук І. М. Продуктивність бугайців та якість і безпечність яловичини за використання різнотипових раціонів / І. М. Савчук, І. В. Ящук // Achievements of Ukraine and the EU in ecology, biology, chemistry, geography and agricultural sciences : collective monograph / I. M. Biliaieva, P. V. Lykhovyd, O. V. Boiko [et al.]. – Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2021. – Vol. 3. – P. 146–166.
Аннотация: Виробництво яловичини має базуватися на біологічно повноцінній годівлі молодняку від народження до забою залежно від віку, породи, живої маси тварин і з урахуванням типу й фізичної форми раціонів. Для досягнення запланованих показників росту необхідно організувати годівлю тварин згідно з деталізованими нормами годівлі, що забезпечують худобу поживними, мінеральними та біологічно активними речовинами повною мірою.
Beef production should be based on biologically complete feeding of young animals from birth to slaughter, depending on the age, breed, live weight of the animals and taking into account the type and physical form of the rations. In order to achieve the planned growth indicators, it is necessary to organize animal feeding in accordance with detailed feeding norms that provide livestock with nutrients, minerals and biologically active substances in full.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15525
ISBN: 978-9934-26-086-5
Располагается в коллекциях:Монографії, розділи монографій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
AUEUEBChGAS_2021_146-166.pdf712,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет