|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Монографії, розділи монографій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15525
|
Название: | Продуктивність бугайців та якість і безпечність яловичини за використання різнотипових раціонів |
Другие названия: | Productivity of bulls and quality and safety of beef with the use of different diets |
Авторы: | Савчук, І. М. Savchuk, I. Ящук, І. В. Yashchuk, I. |
Ключевые слова: | молодняк young bulls приріст живої маси living mass income обмінна енергія metabolic energy забійні якості slaughter traits продукти забою the slaughter products цезій-137 Caesium-137 важкі метали heavy metals концентрація concentration коефіцієнт переходу coefficients of transition |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Baltija Publishing |
Библиографическое описание: | Савчук І. М. Продуктивність бугайців та якість і безпечність яловичини за використання різнотипових раціонів / І. М. Савчук, І. В. Ящук // Achievements of Ukraine and the EU in ecology, biology, chemistry, geography and agricultural sciences : collective monograph / I. M. Biliaieva, P. V. Lykhovyd, O. V. Boiko [et al.]. – Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2021. – Vol. 3. – P. 146–166. |
Аннотация: | Виробництво яловичини має базуватися на біологічно повноцінній годівлі молодняку від народження до забою залежно від віку, породи, живої маси тварин і з урахуванням типу й фізичної форми раціонів. Для досягнення запланованих показників росту необхідно організувати годівлю тварин згідно з деталізованими нормами годівлі, що забезпечують худобу поживними, мінеральними та біологічно активними речовинами повною мірою. Beef production should be based on biologically complete feeding of young animals from birth to slaughter, depending on the age, breed, live weight of the animals and taking into account the type and physical form of the rations. In order to achieve the planned growth indicators, it is necessary to organize animal feeding in accordance with detailed feeding norms that provide livestock with nutrients, minerals and biologically active substances in full. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15525 |
ISBN: | 978-9934-26-086-5 |
Располагается в коллекциях: | Монографії, розділи монографій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|