|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Підручники, посібники >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15823
|
Название: | Атлас з гігієни тварин та харчових продуктів |
Другие названия: | Atlas of animal and food hygiene |
Авторы: | Фурман, С. В. Furman, S. Лісогурська, Д. В. Lisohurska, D. Лісогурська, О. В. Lisohurska, O. Лігоміна, І. П. Ligomina, I. Ковальчук, Д. І. Kovalchuk, D. |
Ключевые слова: | гігієна тварин animal hygiene харчові продукти food добробут тварин animal welfare |
Issue Date: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Атлас з гігієни тварин та харчових продуктів : навч. наоч. посіб. / С. В. Фурман, Д. В. Лісогурська, О. В. Лісогурська [та ін.]. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2024. – 109 с. |
Аннотация: | Атлас з гігієни тварин та харчових продуктів – це комплексний посібник, який зосереджений на здоров'ї, догляді, добробуті тварин та виробництві безпечних та якісних харчових продуктів тваринного походження. Він призначений для здобувачів освіти спеціальностей: 204 – технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 211 – ветеринарія та 212 – ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. Атлас буде корисним для операторів з виробництва та переробки продукції тваринництва, власників особистих селянських господарств та домашніх тварин. Атлас стане цінним джерелом інформації для всіх, хто цікавиться гігієною та добробутом тварин, виробництвом харчових продуктів незалежно від їхнього рівня досвіду чи професійної спрямованості. The Atlas of Animal and Food Hygiene is a comprehensive guide that focused on the health, care, welfare of animals and the production of safe and quality food products of animal origin. It is intended for education seekers specialties: 204 – technology of production and processing of livestock products, 211 – veterinary medicine and 212 – veterinary hygiene, sanitation and expertise. Atlas will be useful for operators for the production and processing of livestock products, personal owners peasant farms and domestic animals. The atlas will be a valuable source of information for everyone who is interested in animal hygiene and welfare, food production regardless of their level of experience or professional focus. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15823 |
Appears in Collections: | Підручники, посібники
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|