DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра фізичного виховання >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16139

Название: Взаємозв'язок групової приналежності спортсменів волейболістів, з їх типом нервової системи і схильністю до опасистості
Другие названия: The relationship between group affiliation of volleyball athletes, with their type of nervous system and tendency to fear
Авторы: Козак, Є. П.
Kozak, Ye.
Денисовець, А. П.
Denysovets, A.
Ключевые слова: раціональне харчування
rational nutrition
група крові
blood type
тип нервової системи
type of nervous system
маса тіла
body weight
волейболіст
volleyball player
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Козак Є. П. Взаємозв'язок групової приналежності спортсменів волейболістів, з їх типом нервової системи і схильністю до опасистості / Є. П. Козак, А. П. Денисовець // Фізичне виховання і спорт у закладах вищої освіти: проблеми та перспективи : зб. наук. пр. IV Всеукр. наук.-практ. конф., 18 берез. 2024 р. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2024. – С. 28–31.
Аннотация: Актуальність теми дослідження. Харчування людей з врахуванням їх груп крові – один з найновіших напрямів в дієтології [5]. Відкрита в 90-х роках минулого століття, ця система харчування швидко стала популярною у всьому світі. Сьогодні цією теорією харчування цікавляться все більше і більше людей, вона стала актуальною і завоювала багато прибічників [2, 4]. Причиною цього, як вважають її засновники, є висока оздоровча ефективність такого харчування щодо осіб, які її дотримуються [4]. Харчування з врахуванням групової приналежності є природнім способом оздоровлення і лікування організму людини. Позитивним результатом такого харчування є оптимізація маси тіла, зменшення негативних наслідків від перенесених стресів, посилення імунної і фізіологічної реактивності, виліковування від хронічних захворювань тощо [1, 4].
Relevance of the research topic. Feeding people taking them into account blood groups – one of the newest trends in dietetics [5]. Opened in the 90s last century, this food system quickly became popular everywhere the world Today, more and more people are interested in this theory of nutrition, it became relevant and won many supporters [2, 4]. The reason for this according to its founders, there is a high health-improving effectiveness of such nutrition regarding persons who comply with it [4]. Meals including group meals accessories are a natural way to heal and treat the body a person A positive result of such nutrition is the optimization of body weight, reduction of negative consequences from experienced stress, strengthening of the immune system and physiological reactivity, healing from chronic diseases, etc. [1, 4].
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16139
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
FVSZVOPP_2024_28-31.pdf1,63 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет