DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини та тваринництва >
Кафедра біоресурсів, тваринництва та аквакультури >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16777

Название: Оптимізація виробництва кормів та управління годівлею на молочних фермах
Другие названия: Optimization of feed production and management of feeding on dairy farms
Авторы: Ковальчук, І. В.
Kovalchuk, I.
Ковальчук, І. І.
Kovalchuk, I.
Шиян, М. О.
Shuyn, N.
Ключевые слова: молоко
milk
повноцінна годівля
full feeding
техніка годівлі
feeding technique
кормова суміш
feed mixture
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Ковальчук І. В. Оптимізація виробництва кормів та управління годівлею на молочних фермах / І. В. Ковальчук, І. І. Ковальчук, М. О. Шиян // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : зб наук. пр. III Міжнар. наук.-практ. конф., 13–14 трав. 2021 р. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2021. – С. 57–62.
Аннотация: В останні роки виробництво молока в Україні демонструє стійку динаміку до зниження ‒ за останні п'ять років воно зменшилось до 6,5 млн. тонн [5]. Разом з тим, сільськогосподарські підприємства демонструють позитивну тинденцію до зростання як надоїв на середньорічну корову до 6101 кг, так і валового виробництва молока до 2,7 млн т [6]. Ці позитивні зрушення обумовлені системним підходом використання сучасних порід худоби і умов реалізації їх генетичного потенціалу для чого фізіологічні особливості корів як технологічного об'єкту і фактори інтенсифікації скотарства були поєднані і вирішені через оптимальні системи їх годівлі, утримання, доїння, відтворення, збереження здоров'я.
In recent years, milk production in Ukraine has shown a steady trend to decline ‒ over the past five years, it has decreased to 6.5 million tons [5]. At the same time, agricultural enterprises show a positive tendency to increase both milk yield per average cow to 6,101 kg and gross milk production to 2.7 million tons [6]. These positive changes are due to a systematic approach to the use of modern breeds of cattle and conditions for the realization of their genetic potential for which the physiological characteristics of cows as a technological object and factors of livestock intensification were combined and solved through optimal systems of feeding, keeping, milking, reproduction, health.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16777
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
MK_PVPPS_2021_57-62.pdf353,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет