DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини та тваринництва >
---Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16788

Название: Стан та шляхи удосконалення освітянської концепції з напряму «Годівля тварин та технологія кормів» у Поліському національному університеті
Другие названия: Status and ways to improve the educational concept in the field of «Animal Feeding and Feed Technology» at Polissia National University
Авторы: Борщенко, В. В.
Borschenko, V.
Ключевые слова: годівля тварин
feeding animals
технологія кормів
feed technology
поживність кормів
nutritional value of feed
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Борщенко В. В. Стан та шляхи удосконалення освітянської концепції з напряму «Годівля тварин та технологія кормів» у Поліському національному університеті / В. В. Борщенко // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : зб. наук. пр. II міжнар. наук.-практ. конф., 14–15 трав. 2020 р. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2020. – С. 15–21.
Аннотация: Економічна ефективність тваринництва значною мірою залежить від дії кормових факторів. Ці фактори дозволяють не лише реалізувати генетичний потенціал тварин, але й попередити більшість захворювань таких як метаболічні порушення, проблеми копит та ін. Саме тому знання з годівлі тварин і технології кормів є визначальним фактором у підготовки спеціалістів зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
The economic efficiency of animal husbandry largely depends on the action of feed factors. These factors allow not only to realize the genetic potential of animals, but also to prevent most diseases such as metabolic disorders, hoof problems and others. That is why knowledge of animal feeding and feed technology is a determining factor in the training of specialists in the specialty «Technology of production and processing of livestock products».
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16788
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
PVPPS_2020_15-21.pdf264,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет