Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра захисту рослин >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17011
|
Название: | Органічне виробництво і продовольча безпека: цифрові технології та інновації |
Другие названия: | Organic production and food security: digital technologies and innovations |
Ключевые слова: | органічна продукція organic products Європейська Зелена угода European Green Deal якість органічної сировини quality of organic raw materials органічне тваринництво organic animal husbandry сталий розвиток sustainable development цифрова трансформація агросектору digital transformation of the agricultural sector органічні технології organic technologies |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Органічне виробництво і продовольча безпека: цифрові технології та інновації : зб. пр. учасн. ХII Міжнар. наук.-практ. конф. (15–16 трав. 2025 р.). – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2025. – 186 с. |
Аннотация: | Збірник сформовано за матеріалами доповідей учасників ХII Міжнародної науково-практичної конференції «Органічне виробництво і продовольча безпека: цифрові технології та інновації». Містить напрацювання світової наукової спільноти, які висвітлюють актуальні проблеми й перспективи розвитку органічного виробництва в контексті сталого розвитку, внесок органічного сектору у зміцненні продовольчої безпеки, інноваційні підходи до маркетингу органічної продукції, особливості впровадження цифрових технологій в аграрній сфері тощо. The collection is based on the reports of the participants of the XII International Scientific and Practical Conference «Organic Production and Food Security: Digital Technologies and Innovations». It contains the achievements of the world scientific community, which highlight the current problems and prospects of organic production in the context of sustainable development, the contribution of the organic sector to strengthening food security, innovative approaches to marketing organic products, features of the introduction of digital technologies in the agricultural sector, etc. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17011 |
ISBN: | 978-617-8410-03-02 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|