DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра захисту рослин >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17011

Название: Органічне виробництво і продовольча безпека: цифрові технології та інновації
Другие названия: Organic production and food security: digital technologies and innovations
Ключевые слова: органічна продукція
organic products
Європейська Зелена угода
European Green Deal
якість органічної сировини
quality of organic raw materials
органічне тваринництво
organic animal husbandry
сталий розвиток
sustainable development
цифрова трансформація агросектору
digital transformation of the agricultural sector
органічні технології
organic technologies
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Органічне виробництво і продовольча безпека: цифрові технології та інновації : зб. пр. учасн. ХII Міжнар. наук.-практ. конф. (15–16 трав. 2025 р.). – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2025. – 186 с.
Аннотация: Збірник сформовано за матеріалами доповідей учасників ХII Міжнародної науково-практичної конференції «Органічне виробництво і продовольча безпека: цифрові технології та інновації». Містить напрацювання світової наукової спільноти, які висвітлюють актуальні проблеми й перспективи розвитку органічного виробництва в контексті сталого розвитку, внесок органічного сектору у зміцненні продовольчої безпеки, інноваційні підходи до маркетингу органічної продукції, особливості впровадження цифрових технологій в аграрній сфері тощо.
The collection is based on the reports of the participants of the XII International Scientific and Practical Conference «Organic Production and Food Security: Digital Technologies and Innovations». It contains the achievements of the world scientific community, which highlight the current problems and prospects of organic production in the context of sustainable development, the contribution of the organic sector to strengthening food security, innovative approaches to marketing organic products, features of the introduction of digital technologies in the agricultural sector, etc.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17011
ISBN: 978-617-8410-03-02
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
OPFSDTI_2025_186.pdf4,2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет