|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра захисту рослин >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17513
|
| Название: | Розвиток бурої плямистості листя проса посівного залежно від мінерального живлення в Поліссі України |
| Другие названия: | Development of brown spot of millet leaves depending on mineral nutrition in Polissia of Ukraine |
| Авторы: | Столяр, С. Г. Stoliar, S. Ключевич, M. M. Kliuchevych, М. |
| Ключевые слова: | просо посівне sowing millet бура плямистість brown spot мінеральне живлення mineral nutrition |
| Дата публикации: | 2018 |
| Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
| Библиографическое описание: | Столяр С. Г. Розвиток бурої плямистості листя проса посівного залежно від мінерального живлення в Поліссі України / С. Г. Столяр, М. М. Ключевич // Інноваційні технології у рослинництві: проблеми та їх вирішення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 7–8 черв. 2018 р. – Житомир : Рута, 2018. – С. 287–291. |
| Аннотация: | Світовий досвід свідчить, що приріст врожаю сільськогосподарських культур на 2/3 залежить від застосування мінеральних добрив і на 1/3 – від органічних [1].
Рівень урожайності проса посівного значною мірою визначається доступністю для рослин елементів живлення, які невід'ємно впливають на основні складові структури продуктивності культури. Одним із індикаторів забезпечення посівів упродовж вегетації необхідною кількістю доступних елементів живлення, а саме азотом, фосфором і калієм, є їхній вміст у рослинах [2]. Global experience shows that crop yield growth depends on mineral fertilizers by two-thirds and on organic fertilizers by one-third [1].
The yield of millet is largely determined by the availability of nutrients to plants, which have an integral impact on the main components of crop productivity. One of the indicators of providing crops with the necessary amount of available nutrients, namely nitrogen, phosphorus, and potassium, during the growing season is their content in plants [2]. |
| URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17513 |
| ISBN: | 978-617-581-356-0 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|