Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 2 (29), т. 1 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/361
|
Название: | Динаміка вмісту пектинових речовин у плодах абрикоса при зберіганні за дії антиоксидантної композиції АКМ |
Другие названия: | Dynamics of pectin matters maintenance in the apricot fruits treated by antioxidant composition AKM at storage |
Авторы: | Соколова, В. М. Sokolova, V. |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Соколова В. М. Динаміка вмісту пектинових речовин у плодах абрикоса при зберіганні за дії антиоксидантної композиції АКМ / В. М. Соколова // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 97–102. |
Аннотация: | Зазначено домінування протопектину впродовж зберігання плодів абрикоса. Встановлено, що суттєво впливає на зміни вмісту пектину та протопектину абрикосів обробка антиоксидантною композицією (АКМ), яка в 1,2–2,3 раза гальмує гідроліз пектинових речовин та сприяє збереженості структури та консистенції плодів. |
Описание: | Prevailing of protopectin is marked at apricot fruits storage. It is set that substantial influence on the pectin and protopectin maintenance change of apricots has treatment antioxidant composition AKM, which in 1,2-2,3 time brakes the hydrolysis of pectin matters and instrumental in safety of structure and consistency of fruits. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/361 |
Располагается в коллекциях: | 2011, № 2 (29), т. 1
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|