DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5597

Название: Регіональні особливості ринку яловичини
Другие названия: Regional features of the beef market
Авторы: Дудяк, Р.
Dudyak, R.
Ковальчук, О. Д.
Kovalchuk, O.
Ключевые слова: яловичина
beef
ринок
market
скотарство
cattle breeding
ефективність
efficiency
Дата публикации: 1999
Издатель: Львівський національний аграрний університет
Библиографическое описание: Дудяк Р. Регіональні особливості ринку яловичини / Р. Дудяк, О. Ковальчук // Вісн. Львівського держ. аграр. ун-ту. Сер. Економіка АПК. – 1999. – № 6. – С. 285–288.
Аннотация: Досліджено особливості безперервного процесу саморегуляції окремих ринків. Аналізується співвідношення обсягу реалізації, затрат виробництва і прибутку від реалізації яловичини в одному із районів Житомирської області. Враховано специфіку радіаційного забруднення.
The features of continuous process of markets self regulation are examined in the article. The correlation of sales, production costs and profits from the beef sale in one of the districts of Zhytomyr region are also analyzed. The specific of radiation contamination taken into account.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5597
ISBN: 966-7407-10-1
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VLSU_1999_6_285-288.pdf100,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет