DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2009, № 1 (24) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/600

Название: Детоксикація ципроконазолу в агроценозах ярих зернових культур залежно від їх структурно-функціональної організації
Другие названия: The detoxication of cyproconasolum in the agrocenoses of spring grain crops depending on their structural and functional composition
Авторы: Матусевич, Г. Д.
Matusevich, G.
Ключевые слова: вегетативна маса рослин
vegetative mass of spring
мінеральні добрива
mineral fertilizers
детоксикація пестициду
pesticide detoxication
Дата публикации: 2009
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Матусевич Г. Д. Детоксикація ципроконазолу в агроценозах ярих зернових культур залежно від їх структурно-функціональної організації / Г. Д. Матусевич // Вісник ЖНАЕУ. – 2009. – № 1. – С. 50–55.
Аннотация: Представлені результати вивчення вмісту залишків фунгіциду Альто 400 у ґрунті та рослинах залежно від технологій вирощування ярих зернових культур. Виявлено, що найбільш інтенсивне наростання вегетативної маси рослин ярих зернових культур спостерігалось на варіантах з мінеральними добривами, де відмічено найбільшу швидкість детоксикації пестициду. Коефіцієнт кореляції (r) між наростанням вегетативної маси та зменшенням вмісту пестициду в рослинах ярих культур становив для ячменю -0,96 – (-0,98), пшениці -0,97 – (-0,98).
Описание: The paper presents the results of the investigations into the content of residues of Alto 400 fungicide the techniques of growing spring grain augmentation of the vegetative mass of spring grain crops is observed under the application of mineral fertilizers along with the maximum speed of the pesticide detoxication. The correlation coefficiency (r) between the augmentation of the decrease in the pesticide content in spring grain crops amounted to -0.96 – (-0.098) and -0.97 – (-0.098) for barley and wheat respectively.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/600
Располагается в коллекциях:2009, № 1 (24)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
50-55.pdf349,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет