Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике консистенція
Отображение результатов 1 до 3 из 3
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2021 | Comparative analysis of rabbit meat quality when using modular raising technologies and eco-farm | Kotsiubenko, H.; Коцюбенко, Г. А.; Pirotskyi, A.; Піроцький, О. М.; Udod, A.; Удод, А. О.; Salamatina, O.; Саламатіна, О. О.; Trybrat, R.; Трибрат, Р. О. |
2023 | Sensory evaluation of sweet cherries for sustainable fruit production in the European market | Ivanova, I.; Іванова, І. Є.; Tymoshchuk, T.; Тимощук, Т. М.; Kravchuk, M.; Кравчук, М. М.; Ishchenko, I.; Іщенко, І. О.; Kryvenko, A.; Кривенко, А. І. |
2022 | Способи переробки та показники якості томатів | Волківський, С. О.; Volkivskyi, S. |
Отображение результатов 1 до 3 из 3
|