DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике показники якості

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 23
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2021Вивчення гібридних форм горіха волоськогоСторож, Б. О.; Storoj, B.
2021Випробування гібридів картоплі на стійкість до ризоктоніозуКовальковський, А. М.; Kovalkovskiy, A.
2015Вплив окремих агротехнічних прийомів на кількісні і якісні показники сіянців Pinus silvestris L., які вирощуються в умовах постійних розсадниківБігула, С. М.; Bigula, S.
2020Вплив різних обробок ґрунту на врожайність та якісні показники жовтого люпинуЗубро, Д. І.; Zubro, D.
2021Вплив строків посіву на їх технологічні показникиСолом'яний, Я. А.; Solomiyniy, Ya.
2020Врожайність картоплі залежно від щільності посадкиПавлущенко, С. М.; Pavluzhenko, S.
2019Екологічна оцінка стану питної води парцелярних господарств Житомирської ОТГЯсинський, Я. В.; Yasinsky, Y.
2020Еколого-санітарна оцінка джерел водопостачання Пулинської ОТГСарган, П. В; Sargan, P.
2021Оптимальна щільність фітоценозу у посадках картопліЯворський, Д. В.; Yavorsky, D.
2020Особливості використання люпину жовтого на сидератЗубко, Я. В.; Zubko, Y.
2024Оцінка якості питної води на прикладі КП «Житомирводоканал»Вержанський, В. І.; Verzhanskyi, V.
2008Оцінка якості підземних вод артезіанських свердловин заплави річки НориньКлимчик, О. М.; Климчик, О. Н.; Klymchyk, O.; Непрокін, Д. С.; Непрокин, Д. С.; Neprokin, D.
2021Порівняльна характеристика різних видів ячменюКуліш, Б. М.; Kulish, B.
2019Стандартизація та сертифікація зерна в Україні та країнах Європейського СоюзуГлупак, З. І.; Hlupak, Z.; Глупак, З. И.
2020Технологічні показники якості олії сої залежно від сортових особливостейРудник, А. В.; Rudnyk, A.
2020Технологічні якості жита озимого від норм мінеральних добривКоваль, В. В.; Koval, V.
2021Технологічні якості цукрових буряків залежно від сортуДорошенко, В. В.; Doroshenko, V.
2010Технологія виробництва продукції рослинництва. Частина 1Мельник, C. І.; Melnik, S.; Мельник, С. И.; Муляр, О. Д.; Mulyar, O.; Муляр, А. Д.; Кочубей, М. Й.; Kochubey, M.; Кочубей, М. И.; Іванцов, П. Д.; Ivantsov, P.; Иванцов, П. Д.
2010Технологія виробництва продукції рослинництва. Частина 2Мельник, C. І.; Melnik, S.; Мельник, С. И.; Муляр, О. Д.; Mulyar, O.; Муляр, А. Д.; Кочубей, М. Й.; Kochubey, M.; Кочубей, М. И.; Іванцов, П. Д.; Ivantsov, P.; Иванцов, П. Д.
2022Товарознавчий показник гарбуза Cucurbita pepoБезверхий, А.О.; Bezverkhy, А.
Отображение результатов 1 до 20 из 23
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет