Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике простежуваність
Отображение результатов 1 до 3 из 3
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2020 | Особливості впровадження системи HACCP на м’ясопереробному підприємстві ФОП «Якімець В.І.» | Дідух, М. І.; Дидух, М. И.; Didukh, М.; Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, Т.; Трохименко, В. З.; Trohimenko, V. |
2020 | Оцінка технології переробки м’ясної сировини в умовах ТОВ «Лідер Продукт Плюс» Овруцького району Житомирської області | Бухлицький, Є. О.; Bukhlytskyi, Ye. |
2020 | Система управління безпекою продуктів харчування (НАССР) в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» | Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Захарін, В. В.; Захарин, В. В.; Zakharin, V.; Безверха, Л. М.; Безверха, Л. Н.; Bezverkha, L. |
Отображение результатов 1 до 3 из 3
|