DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике якість харчових продуктів

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019Актуальні проблеми продовольчої безпеки харчових продуктів в постчорнобильський період в Рівненський областіКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.
2012Детергенти сучасностіБурлака, В. А.; Burlaka, V.; Грабар, І. Г.; Grabar, I.; Микитюк, В. М.; Mykytyuk, V.; Засекін, Д. А.; Zasekin, D.; Борщенко, В. В.; Borshchenko, V.; Сукненко, Т. М.; Suknenko, T.; Біба, А. Д.; Biba, A.; Вербельчук, Т. В.; Verbel'chuk, T.; Кривий, М. М.; Kryvy, M.; Туманов, В. В.; Tumanov, V.
2016Європейська модель підтримки органічного виробництваДейнеко, Л. В.; Deyneko, L.; Кушніренко, О. М.; Kushnirenko, O.
2015Нормативно-правовий механізм державного регулювання виробництва та обігу органічних продуктів харчуванняЩербина, C. В.
2019Продовольча безпека та якість молокаФурман, С. В.; Furman, S.; Лісогурська, Д. В.; Lisohurska, D.; Соколюк, В. М.; Sokolyuk, V.; Лігоміна, І. П.; Ligomina, I.
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет