Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике chemical composition of meat
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2024 | Effect of probiotic biopreparation on fatness, organoleptic, and chemical parameters of broiler chicken meat | Bogatko, A.; Богатко, А. Ф.; Bogatko, N.; Богатко, Н. М.; Bukalova, N.; Букалова, Н. В.; Lyasota, V.; Лясота, В. П.; Tkachuk, S.; Ткачук, С. А. |
2013 | Біохімія м’яса | Власенко, В. В.; Vlasenko, V.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Шубенко, О. І.; Shubenko, O. |
2021 | Вплив способів утримання качок на продуктивні якості птиці при вирощуванні у підсобному господарстві села Христинівка Коростенського району Житомирської області | Синянос, А. М.; Sinyanos, A. |
2007 | Щодо корисності кролятини для населення у змінених екологічних умовах Поліського регіону | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Федотов, В. С.; Fedotov, V. |
Отображение результатов 1 до 4 из 4
|