DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По автору Ковальчук, И. И.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2020Influence of watering I, Se, S citrate on growth and development of chicken-broilersTsap, M.; Цап, М. М.; Kovalchuk, I.; Ковальчук, І. І.; Ковальчук, И. И.; Koleshchuk, O.; Колещук, О. І.; Колещук, Е. И.; Tesarivska, U.; Тесарівська, У. І.; Тесаривская, У. И.; Kushnir, I.; Кушнір, І. М.; Кушнир, И. М.
2016Автоматизація селекційно-племінної роботи у кролівництвіКовальчук, І. І.; Ковальчук, И. И.; Кovalchuk, I.; Машталір, Є. М.; Машталир, Е. Н.; Mashtalir, E.
2017Виробництво молочних продуктів в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока»Ковальчук, І. І.; Ковальчук, И. И.; Kovalchuk, І.; Букша, О. О.; Buksha, О.
2019Галузь молочного скотарства України – реалії і перспективиКовальчук, І. В.; Ковальчук, И. В.; Kovalchuk, І.; Слюсар, М. В.; Слюсар, Н. В.; Slusar, М.; Ковальчук, І. І.; Ковальчук, И. И.; Kovalchuk, І.
2016М'ясна продуктивність та харчова цінність м'яса нутрійКовальчук, І. І.; Ковальчук, И. И.; Кovalchuk, I.; Топчій, М. І.; Топчий, М. И.; Topchiy, M.
2014Морфология печени собак при бабезиозеКовальчук, И. И.; Kovalchuk, I.
2014Морфологічні зміни печінки собак за гострого перебігу бабезіозуКовальчук, І. І.; Ковальчук, И. И.; Kovalchuk, I.
2015Патоморфологічні зміни в собак за гострого перебігу бабезіозуКовальчук, І. І.; Kovalchuk, I.; Ковальчук, И. И.
2016Сучасний стан та перспективи розвитку галузі кролівництва в УкраїніКовальчук, І. І.; Ковальчук, И. И.; Кovalchuk, I.; Ящук, І. В.; Ящук, И. В.; Yashuk, I.
2018Технологічні аспекти виробництва сухого молока в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока»Ковальчук, І. І.; Ковальчук, И. И.; Kovalchuk, І.; Букша, О. О.; Buksha, О.
2019Формування професійних компетентностей фахівців спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»Ковальчук, І. В.; Ковальчук, И. В.; Kovalchuk, І.; Лісогурська, Д. В.; Лисогурская, Д. В.; Lisohurska, D.; Слюсар, М. В.; Слюсар, Н. В.; Slusar, M.; Ковальчук, І. І.; Ковальчук, И. И.; Kovalchuk, I.
Отображение результатов 1 до 11 из 11

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет