Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10559
|
Название: | Обґрунтування параметрів та режимів роботи обладнання для виробництва сиру |
Другие названия: | Substantiation of parameters and modes of operation of equipment for cheese production |
Авторы: | Олійник, А. С. Oliynyk, A. |
Ключевые слова: | виготовлювач сирного зерна cheese grain maker радіальний вигин radial bending енергоємність процесу process energy consumption потужність приводу drive power радіус обертання radius of rotation |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Олійник А. С. Обґрунтування параметрів та режимів роботи обладнання для виробництва сиру : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. процесів, машин і обладнання в агроінженерії ; наук. кер. Медведський О. В. – Житомир, 2020. – 28 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота спрямована на встановлення основних напрямків
покращення режимів роботи виготовлювачів сирного зерна за рахунок
інтенсифікації процесу. На основі виконаного аналізу виготовлювачів сиру
запропоновано удосконалити робочий орган-інструмент.
Кваліфікаційна робота вирішує наукову проблему інтенсифікації процесу
вимішування сирного зерна у всьому об’ємі місткості виготовлювача сиру. З
цією метою у роботі запропонована конструкція робочого органу зі
спрямованою дією на часточки сирного згустку.
За результатами теоретичних досліджень встановлено математичні
залежності визначення діючих зусиль у розробленому робочому інструменті,
отримане рівняння регресії, яке характеризує взаємозв’язок між енергоємністю
виробництва та частотою обертання робочого органу. Qualification work is aimed at establishing the main directions of improving
the modes of operation of cheese producers by intensifying the process. Based on the
analysis of cheese makers, it is proposed to improve the working body-tool.
Qualification work solves the scientific problem of intensifying the process of
kneading cheese grain in the entire capacity of the cheese maker. To this end, the
paper proposes the design of the working body with a directed action on the cheese
cloth particles.
According to the results of theoretical research, mathematical dependences of
determining the effective forces in the developed working tool are established, the
regression equation is obtained, which characterizes the relationship between the
energy intensity of production and the rotational speed of the working body. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10559 |
Располагается в коллекциях: | 208 – Агроінженерія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|